15 feb. 2012

Katalog 2012

När vi släppte förra årets katalog fick den ett mottagande vi aldrig kunnat drömma om, den blev på kort tid ett måste för en stor del av Sveriges sportfiskare.
Nu står en ny säsong för dörren och det är hög tid att se över utrustningen. Oavsett vilken form av sportfiske du föredrar så har vi rätt prylar, till rätt priser.

Sporting ger dig allt till det normala fisket, trolling, isfiske etc...

Attitude Baits är vår avdelning för predatorspecialisterna vare sig det gäller vertikalgösar eller jerkbaitgäddor.

Pop Up Tackle servar metarna med allt från Bivvys till boilies.

Sporting Fly Shop är årets nyhet och kommer att ge flugfiskarna allt de behöver och dessutom marknadens mest överskådliga flugbindningssortiment på nätet.

Vi som jobbar på Sporting brinner för sportfisket och tillbringar så mycket tid som möjligt vid olika vatten både i Sverige och utomlands. Vi kan ge dig bästa möjliga tips och råd inför fiskeresan vare sig det är en kvällstur till den lokala regnbågssjön eller en sex veckor lång expedition till Amazonas.

Tillsammans har vi enorm erfarenhet av sportfisket i alla dess former och kommer att göra allt för att du skall känna dig nöjd som kund.

Vi är stolta över att kunna presentera marknadens mest kompletta katalog och hoppas att du kommer ha både nytta och nöje av den.

Tveka aldrig att kontakta oss via mail eller telefon!

Simma Lugnt!
Stephan "Dansken" Nielsen
                         



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar